Zoeken naar van naar

Uw zoekactie voor van naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen? Ik neuk je eventueel ook. Ontvang nu.
1m85 90kg 41 niet onknap. Ik zoek iemand die bij binnenkomst dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek naar beneden trekt en mijn pik tot het eind leegzuigt. Neuken kan eventueel ook, maar is geen noodzaak. Reactie met volledige stats.  
magicalhandss 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
gloryhole gezocht regio aalst
Op zoek naar iemand die kan ontvangen en beschikt over een gloryhole of iets gelijkaardig om zo discreet (anoniem) een eerste pijp ervaring (gevend) te bekomen. Hygiene is een must. Graag reageren met foto van je speelgoed.  
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Fwb gezocht 😉
oedendag, Ik ben een getrouwde man, op zoek naar een oudere man die kan ontvangen, liefst uit de regio, om met te chatten en soms discreet af te spreken Ik ben een volslanke man , behaard, vrij onervaren. Groetjes x  
Pijp geil 44 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Op zoek naar pik
Die ik lekker mag leegzuugen , ik ontvang graag verzorgd . Afspreken , komen en je pik in mijn mond steken , je spuit in mijn mond en je vertrekt terug , wie wil lekker gepijpt worden  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Wie komt mij pijpen en mag ik neuken? Ontvang.
1m85 90kg 40 niet onknap baard. Ik ben op zoek naar een man die dadelijk op zijn knieën gaat, mijn joggingbroek omlaag trekt en aan mijn pik begint te zuigen tot het eind of tot die hard is. Dan neuk ik je in je kut. Reactie met volledige stats.  
Xxx 35 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie kan mij helpen
Wie kan m ik helpen.? Ik ben op zoek naar een goede dokter  
Wie 49 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Kleintje
Hallo Ik ben op zoek naar iemand die eerder klein voorzien is Max 15 cm. Iemand die tevens kan ontvangen. Wel geen roker. Groot,dun,dik,oud,jong speelt geen rol. Geschoren mag maar moet zeker niet. Rukken,rimmen,pijpen, neuken...alles kan, niets moet zowel bij mij als bij jouw Btw Eric uit Oostrozebeke, uw mail werkt niet...  
Tom 40 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Bottom 39 ontvangt nu top met dikke lul regio asse
Hey Ben 39.bottom uit zellik op zoek nu naar top die langskomt en.die ik mag pijpen en meer....zin  
Thor 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Eerst seks ervaring gezocht met een jongen .
Beste jongens, Ik ben Thor 22 jaar, Morgen, woensdagnamiddag zou ik graag eens mijn eerste Bi ervaring willen beleven. Naar zeer lang te hebben getwijfeld,ben ik er echt klaar voor . Mijn eenig ervaring in seks is zoals iedere jongen , veel met zichzelf bezig zijn (mastruberen) en op mijn 19de eens met een meisje wat gespeeld maar nog niet geneukt . Dus ik zoek een jongen zeker niet ouder dan 24 jaar, Om samen met mij te ontdekken en te proeven van lekker seks met het zelfde geslacht . Ik kan enkel morgen ontvangen op mijn kot in Leuven. Voor de veiligheid en de eerlijkheid vraag ik wel jullie leeftijd en je ervaring bij het antwoordt te melden . Nee ik zoek niet een jongen met een grote penis niemand is gelijk . De mijne is ook maar 16x3. Dus denk goed na voor je stuurt . Anders staat de prullenbak open .  
Nico 37 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Caravan-man
Welke normaal geschapen, vriendelijke man heeft zin in een verzetje? Netjes gewassen kom jij met jouw caravan naar de Mac-Donalds in Eke(E17). We maken even kennis met elkaar en gaan dan op ontdekkingstocht naar elkaars lichaam. Mijn kontje wil wel eens ontdekt worden! Save contact vormt voor jou geen probleem! Laat gerust iets weten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10